Zoso prins la furat de poze cu nesimtire

boris
Vali Petcu

Dupa ce a dat chix cu un proiect care parea un succes garantat (zerostiri.ro),Zoso,blogerul numarul 1 din Romania a revenit la obiceiurile lui sanatoase,scrisul tabloidizat stil OTV,ciorditul pozelor facute de altii etc.
De la articole scrise la comanda (vezi postarile pro RMCG etc.) pana la aberatii si albume cu femei goale Vali Petcu mai ciordeste si poze care nu-i apartin si le publica pe blogul propriu (zoso.ro) fara sursa.

 

Cazul de mai jos este unul mai mult decat elocvent:
In primul rand trebuie retinut faptul ca pe blogul sau personal Zoso tipa ca o tarfa virgina oripilata atunci cand altii fura poze cu nesimtire sau continut fara a da sursa. (Vezi imaginea de mai jos)

zoso-fura
zoso-fura

INSA:
Pe 18 mai 2012,un anume Theodor a postat pe profilul sau personal de Facebook un vizual (continut original,compus de el).Iata postarea originala: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150896194418104&set=a.451839883103.252198.705253103&type=3&theater

Pe 20 mai 2012,la 2 zile distanta, dl. Petcu publica pe blogul dumnealui “sustinut de cititori” un articol, care include – culmea – vizualul lui Theodor. Vizualul (continut original,nu poza cu peisaj citadin banal) fusese preluat fara acordul autorului si fara specificarea sursei. Iata postarea: http://www.zoso.ro/evolutia-muzicii-romanesti/
Print screen-urile dateaza de azi, 03.10.2013, pentru a fi clar ca nici pana acum, dl. Petcu nu a acordat credit autorului si nu a obtinut permisiunea de a mentine vizualul pe blogul dumnealui.

Zoso fura continut
Zoso fura continut

Sa fie asta un articol comandat de catre bunul sau prieten Cristian Vasile administratorul paginii Bucuresti Optimist pentru ca se simte deranjat de “clona” Bucuresti Realist?

UPDATE: A pus sursa cica.Prea tarziu!Busted asshole!
UPDATE 2: Nici cancan.ro nu da sura insa nu poti avea pretentii de la toate hartiile igienice.
UPDATE 3:

vali petcu a comentat:

@Adri: eu am avut bunăvoință. am lăsat un comentariu la poză. dacă era dornici la conversație, discutam. dar au ignorat până când i-a durut.

Cum sa nu,durule,le-ai dat de i-ai julit!Mai intai uita-te in ograda ta apoi comenteaza. “Daca era dornici” lol! Acum o sa spuna ca asa a vrut el sa scrie nu ca ar fi agramat.Logic,nu?

sursa foto colt stanga sus – http://trilema.com/2009/concursul-de-photochop-vali-prostcu-editia-i/

Advertisements

2 thoughts on “Zoso prins la furat de poze cu nesimtire

  1. Salut! Mulțumim mult pentru susținere. Minciunile și atacurile la adresa noastră se petrec deoarece, spre deosebire de alții, noi nu avem afiliere politică și alegem să spunem adevărul. Alte pagini mai optimise sunt în bune relații cu Primăria Generală, noi o criticăm, de exemplu.

Parerea ta conteaza!Comenteaza!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s